De mooiste schoenen voor onder je bruidsjurk

Dit zijn de trouwschoenen trends van 2022!

Ben jij benieuwd naar de trouwschoenen trends van 2022? In deze blog vertellen we er alles over!

Trouwschoenen trend 1: spitse neuzen

Zagen we de afgelopen jaren vooral schoenen met ronde neuzen, dit jaar is ook de spitse neus weer terug! Die geeft je uitstraling lekker veel pit. Ze zijn er met hoge en lage hakken. Let er wel op bij schoenen met een spitse neus dat je ze niet te klein besteld.

 

Trouwschoenen trend 2: sexy en stylish

Kun jij prima op hoge hakken lopen? Dan is deze trend echt iets voor jou! Hoge, smalle hakken zijn het kenmerk van deze trend. Doen: als je makkelijk op hakken loopt. Niet doen: als je tijdens je trouwdag veel over grind, gras of keitjes moet lopen. Een must bij een bruidsjurk met een split.

 

Trouwschoenen trend 3: comfortabel

Zijn trouwschoenen met hoge hakken en spitse neuzen niet jouw ding? Geen nood! Dan kies je voor trouwschoenen trend 3 onder je bruidsjurk. Hier houd je het zeker heel de dag op uit zonder pijn in je voeten te krijgen. De meeste comfortabele bruidsschoenen hebben een hakhoogte van 1,5 tot 5 cm. De schoenen van Rainbow hebben sowieso een heerlijke zachte binnenkant! Zo feest je vrolijk tot in de kleinste uurtjes.

Trouwschoenen trend 4: de blokhak

You hate it or you love it: bruidsschoenen met een blokhak. Dit seizoen zijn ze niet weg te denken. Eén ding is zeker: je staat er stevig op en je loopt moeiteloos over elke ondergrond. Hou je van de jaren 60 en 70 stijl? Dan combineer je ze met een kortere jurk. Vind je ze heerlijk zitten maar ben je niet weg van de blokhak? Bedenk dan dat je bij een bruidsjurk die tot de grond valt, alleen de voorkant van je schoenen ziet. 

 

Trouwschoenen trend 5: a touch of glitter

Wil je een klein beetje glitter in je bruidsschoenen maar niet teveel shinen? Dan is dit de trend voor jou! Met een fijn randje glitter geven deze bruidsschoenen net een beetje extra glamour. Leuk om te matchen met zilverkleurige accenten in je jurk of accessoires. Schoenen met veel glitter passen minder bij de bohemian look.

 

Wil je echt een statement maken? Ga dan voor de metal look in goud, rose of zilver!

Trouwschoenen trend 6: open schoenen en sandalen

Dit jaar zie je heel veel open schoenen, zowel met hoge hak als sandalen. Heerlijk voor die zonnige zomerbruiloft. Draag ze altijd met blote voeten (geen panty dus). Zorg wel dat de kleur van nagellak matcht met de rest van je bridal look.

 

TOP