Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze evenementen

Mis het niet: de Big Bridal SALE

Vanaf 4 december organiseren we weer een geweldige Big Bridal Sale! Tijdens de sale kun je prachtige bruidsjurken shoppen met hoge kortingen! Er zijn al jurken vanaf 500,- euro en je kunt je aanwinst gelijk meenemen. Van alle merken gaan modellen in de sale: San Patrick Pronovias, Enzoani, Jarice, Tres Chic, Morilee, Demetrios, Cosmobella, Linea Raffaelli en Aire Barcelona! Ook op de schoencollecties van afgelopen seizoen krijg je maar liefst 50% korting. Wees er dus snel bij!

Je kunt alleen passen op afspraak dus maak een afspraak via deze site of mail ons op info@hipweddingdesign.nl. Je mag een bridalsquad van 3 mensen meenemen. Kom jij ook gezellig langs?

 

 

Private Shopping sessie voor jou!

Lieve bruid, ben jij op zoek naar een prachtige bruidsjurk? Maak dan een afspraak voor een Private Shopping sessie voor 2 personen en kom gezellig langs! Je hebt dan 2,5 uur lang de hele winkel voor jezelf om de mooiste jurken te passen. Wij zorgen natuurlijk voor een lekker hapje en drankje. Alles gaat geheel volgens de Corona-richtlijnen zodat je toch fijn kunt shoppen voor je trouwdag. 

Reserveren kan hier op de website of door een mailtje sturen met een voorkeurstijd naar info@hipweddingdesign.nl. Telefonisch aanmelden mag natuurlijk ook op 078-6131400. 

We zien jullie snel !

 

Trouwbeurs Ridderkerk gecancelled

Door de verregaande maatregelen rondom het Coronavirus kan de Trouwbeurs Ridderkerk van zaterdag 14 maart helaas ook niet doorgaan. Er komt snel een nieuwe datum dus houd de social media en de website in de gaten!

Big Bridal SALE 1 t/m 10 oktober

Yes! We houden een BIG BRIDAL SALE om plaats te maken voor nieuwe collecties! Van 1 t/m 10 oktober kun je een bruidsjurk shoppen met hoge korting. De meeste prijzen liggen tussen de 350,- en 850,- euro. Je kunt je aanwinst gelijk meenemen. Maak wel even een pasafspraak zodat er ruimte vrij is om te passen. Ook zijn er veel prachtige bruidsschoenen die je met 50,- tot 70,- euro korting kunt shoppen. We zien je dan!

In je agenda: 13 oktober trouwevent Strikjes op je mouwen!

Op zondag 13 oktober staat Dordrecht in het teken van het trouwevent “Strikjes op je Mouwen”. Op 6 geweldige locaties in de stad kun je kennismaken met de leukste trouwbedrijven. Van trouwlocaties tot bruidsmode en van weddingplanners tot bloemisten. Laat je inspireren door dit unieke event!

“Strikjes op je mouwen” wordt georganiseerd door de lieve weddingplanners van Het Sprookje, Merel en Lea. Kijk op de website www.strikjesopjemouwen.nl voor alle locaties en info. We kunnen wel alvast verklappen dat wij te vinden zijn met onze mooie jurken bij Bluebirds in the Backyard, de nieuwste en hipste trouwlocatie van Dordrecht! Adres Wijnstraat 153 in Dordrecht.

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP