Hip, fris en eigentijds.Ook voor schoenen en accessoires

Over ons

Wat leuk dat je bij ons terecht komt! Ik zal je hier wat meer vertellen over ons verhaal. Mijn naam is Andrea Klingler en ik ben de oprichter en eigenaar van Hip! Weddingdesign. Mijn passie voor bruidsmode was er altijd al, maar na mijn eigen bruiloft besloot ik echt het roer om te gooien. Ik zegde mijn baan in de communicatie en marketing op en opende in 2008 de deuren van Hip! Weddingdesign.

 

Tijdens de zoektocht naar de jurk van mijn dromen werd ik niet blij van de opdringerigheid in de meeste winkels. Het draaide niet om blije bruiden maar om zo snel mogelijke verkoop. Veel verkoopsters ware niet oprecht en dachten vooral aan hun targets. Dat moet toch anders kunnen! Met die gedachte werd Hip! Weddingdesign geboren. Een winkel waar iedereen zich op haar gemak kan voelen, of je nu een groot of een klein budget hebt. En een grote of kleine maat. Een winkel waar er naar je geluisterd wordt en we er alles aan doen om jou de jurk van je dromen te bezorgen. 

Lol maken en ontspannen passen
Wij krijgen zoveel energie als we blije bruiden zien stralen in hun droomjurk! In het begin zit hij nog niet perfect, maar na het vermaken wordt het zooo mooi! Daar worden we blij van. Mensen vragen vaak hebben jullie nou veel bridezilla's haha. En ik kan oprecht zeggen, die hebben we bijna nooit. Wij houden van lol maken en ontspannen passen. En onze bruiden ook! Wil jij iets aanpassen aan een jurk? Als het kan doen we dat graag! Niets leukers dan een jurk die nog een extra persoonlijke tintje heeft. Is het technisch niet mogelijk of echt onhaalbaar qua tijd, dan zeggen we dat ook.

Natuurlijk draai ik de winkel niet alleen! Onze twee geweldige coupeuses An en Sabrina zijn een kei in het vermaken van alle jurken. Allebei heel gedreven en creatief. En collega Simone helpt graag in de verkoop. Een foto volgt, maar de dames staan niet zo graag in de spotlights.

Leven naast de winkel
Is er nog een leven naast de winkel? Yes! An kan geweldig Indisch koken en dat doet ze veel en graag. Wij proeven natuurlijk graag mee. Sabrina gaat graag op pad met haar man en twee kinderen en verbaast ons geregeld met de mooiste creaties die ze thuis maakt. Wil haar zoontje een dinopak? Twee dagen later ligt er een geweldig kostuum.  Ikzelf ben dol op fotografie, grafisch ontwerp, stedentrips, uit eten en onze prachtige stad Dordrecht! Je ziet me dan ook geregeld met camera door de stad wandelen. Waarop manlief soms vraagt, zo'n foto heb je toch al? Haha ja maar nu is het mistig/zonnig/regenachtig (vul maar iets in ;-)). Verder help ik graag andere ondernemers.

Vier het leven met mensen waar je van houdt!
Een aantal jaar geleden kreeg ik kanker. Dat was een hele zware tijd. Gelukkig ben ik weer helemaal gezond. Maar je wordt je meer dan ooit bewust van dat je lekker moet genieten van het leven! Maak je niet druk om teveel kleine dingen maar vier het leven met de mensen waar je van houdt. Dat geldt ook voor je bruiloft. Vier het zoals jullie het willen en draag de droomjurk die jij het mooist vindt.

Je bent van harte welkom om te komen passen! Je kan op verschillende manieren een pasafspraak maken: via deze site, via e-mail of telefonisch. Tot gauw in onze winkel!

Lieve groet, Andrea

 

                    

    

     

 

 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP