Hip! Weddingdesign in de media

Hip! Weddingdesign bestaat 10 jaar !

Super blij zijn we met dit mooie artikel in de najaarseditie 2018 van het trendy magazine 078MGZN! over het 10 jaar bestaan van Hip! Weddingdesign

Grazia spot Hip! Weddingdesign

De fashion liefhebbers van Grazia konden genieten van de nieuwste wedding fashion in de Trouwspecial van het modemagazine. Bij de leukste shopadressen mocht Hip! Weddingdesign natuurlijk niet ontbreken.

Samenwerking met BrAM Magazine

Hip! Weddingdesign is dit najaar te vinden in BrAM Magazine, het lifestyle magazine van Hendrik-Ido ambacht, Zwijndrecht en omstreken. Samen met herenmode specialist Alexander Roodfeld uit Dordrecht gaan we een leuke fotoshoot doen bij Ross Lovell in Ridderkerk.

BrAM staat voor Break A Moment: even tijd voor jezelf. BrAM neemt zijn lezers mee op ontdekkingsreis in de regio en biedt de leukste hotspots en het laatste nieuws op het gebied van winkelen, eten & drinken, mode, beauty, gezondheid, wonen, auto’s en uitgaan in de regio. Het magazine is gratis verkrijgbaar bij onder meer restaurants, kapsalons en bibliotheken.

En dit is het resultaat! En wat een prachtig magazine!

 

Leuk, we staan in het AD!

Leuk, Hip! Weddingdesign was gespot door het AD tijdens de trouwbeurs in de Grote Kerk in Dordrecht op 8 oktober!

Wit Wedding kijkt binnen bij Hip! Weddingdesign

In de rubriek Binnen Kijken in Wit Wedding Magazine neemt de redactie een kijkje in onze winkel! Wil je zelf een keer bij ons langs komen? Dat kan natuurlijk! Je bent van harte welkom!

Hip! Weddingdesign in modespecial Wit Wedding

In de modespecial van Wit Wedding magazinewaren ook de prachtige japonnen van Hip! Weddingdesign die geshowd werden tijdens de spetterende wit Wedding Catwalk in de Koepelkerk in Amsterdam.

Volg ons op Instagram

Volg ons op Instagram voor leuke tips, bruidsjurken uit onze prachtige collectie en de allerlaatste trends

Ben je op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, maak een pasafspraak en kom gezellig langs.
TOP